HELEEN VAN ROOIJEN

Hallo, ik ben Heleen en sinds 1998 werkzaam als kinderfysiotherapeut en leidt  samen met Mieke deze praktijk.

 

Ik heb in verschillende soorten settings gewerkt o.a in een grote instelling voor meervoudig gehandicapten, in een ziekenhuis op de revalidatie en kinderafdeling en daarnaast altijd in een particulieren praktijk voor kinderen.

 

Mijn werkzaamheden binnen de praktijk zijn zeer divers. Ik behandel baby’s en kinderen van 0-16 jaar met zowel neurologische, orthopedische , schrijfproblemen, motorische achterstand of kinderen met prikkelverwerkingsproblemen. Mijn specialisatie is oa. begeleiden van prematuur geboren baby’s (Top zorg) en de Sensorische integratietherapie. Tevens geef ik begeleiding aan een klein groepje met kinderen met zowel een mentale als motorische achterstand.

 

Ik heb tevens de opleiding tot Kindercoach gevolgd en ik begeleid  kinderen die bijv. faalangstig zijn, onzeker, verdrietig (bijv. tav scheiding van ouders of verlies van een dierbare) kinderen die boos zijn of kinderen die gepest worden. Dit is ook een klein deel van mijn werkzaamheden binnen de praktijk die weer een heel andere aanpak vraagt dan de motorische problemen die een kind heeft. Maar soms gaat dit zelfs samen, dit is ook een van de redenen dat ik mij hierin heb verdiept.

 

Wilt u meer weten over een van de genoemde onderwerpen schroom dan niet om even te bellen of mij een mail te sturen.

 

Geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF. Aangesloten bij de NVFK.

Copyright Kind en Fysio 2014 | Website made by: studio rapides